Kiknek segítünk?

Elsődleges célcsoportunk a szociális krízishelyzet miatt lakhatásukat veszített családok, ahol a lakhatás elvesztése miatt a gyermek családból való kiemelésének veszélye fenyeget. Országos befogadóképességű intézményként elérhetőek vagyunk minden, magyar állampolgársággal rendelkező, célcsoportunkba tartozó rászoruló számára, valamint ellátási szerződésünk van Budapest Főváros IV, XIII, V. és XIV. kerületével, valamint Biatorbágy településsel, így az itt bejelentett lakcímmel bíró jelentkezők – a kerületi gyermekjóléti szolgálat javaslata mellett – a bekerüléskor előnyt élveznek.

Az ellátás igénybe vételéhez személyes jelentkezésre van szükség, melyet megtehet bármelyik intézményünkben (lásd Intézményeink menüpont alatt) minden nap 9-17 óra között. A jelentkezéskor ki kell tölteni egy felvételi kérelmet, mely alapadatokat tartalmaz csupán, s üres férőhely esetén a kérelmek beérkezésének sorrendje szerint hívjuk felvételi beszélgetésre a jelentkezőket.

A kérelem a Letölthető dokumentumok menüpont alatt található. E-mailben történő jelentkezés esetén az e-mailt a info@soskrizis.hu címre várjuk.

Azoktól, akik vidékről szeretnének jelentkezni Intézményeinkbe, postai úton is elfogadjuk a Felvételi kérelmet, melyet az S.O.S. Krízis Alapítvány nevére, a 1325 Budapest, Pf.: 130 címre kell postázni.